Karlstad Fria läroverk – Ekonomiprogrammet. Två elever håller upp en bok inom Företagsekonomi 1.

Ekonomiprogrammet

På Ekonomiprogrammet erbjuds du en varierad undervisning som ligger nära verkligheten. Eleverna förbereds för vidare studier på universitet och ett framtida yrkesliv som exempelvis jurist eller ekonom.

Genom praktik, gästföreläsningar och företagsbesök får våra elever chansen att få en inblick i de yrken som en ekonomiutbildning kan leda till. Hos oss får du möjligheten att bli diplomerad gymnasieekonom vilket ger bra förutsättningar för en framtida karriär som ekonom.

Kontakt
Telefon

072 – 159 23 64

E-post

karlstad@laroverken.se

Rektor

Viktoria Johannesson
073 – 157 21 75
viktoria.johannesson@laroverken.se

Studie- och yrkesvägledare

Anna Larsson
070 – 462 52 50
anna.larsson@laroverken.se

Karlstad Fria Läroverk – Julia, Ekonomiprogrammet

Julia går årskurs 2 på Ekonomiprogrammet.

”Jag valde Fria då jag tyckte att det var intressant att kombinera studier och träning. Min bror har gått här tidigare och rekommenderade skolan starkt. Jag trivs väldigt bra på Fria och tycker att miljön är väldigt bra. Vi har det fint här på skolan och lärarna är härliga och förstår oss elever. De bygger upp lektioner på ett bra sätt..”

Klicka här för att se ett klipp med Julia och hennes klasskamrat där de berättar mer om lärarna, lektionerna, maten, träningen och traditionerna.

Bilder
En laptop och böcker inom Företagsekonomi 1 ligger på ett ståbord.

En laptop och böcker inom Företagsekonomi 1 ligger på ett ståbord.

Två elever tränar med kettlebell på gymmet.

Två elever tränar med kettlebell på gymmet.

Om Gymnasieforum

Gymnasieforum är Värmlands största gymnasiemässa där kommunala och fristående gymnasieskolor från Karlstad och Forshaga är samlade på ett och samma ställe. En samlingsplats för dig som elev att kunna besöka alla skolor, både digitalt och fysiskt – allt för att underlätta ditt gymnasieval.