NTI Estetiska programmet

Estetiska programmet

Inriktning Estetik och media

Utbildningen ger dig en utomordentlig bredd inom webbutveckling och design, och förbereder dig för såväl vidare studier som arbete direkt efter gymnasiet. Du får goda kunskaper kopplade till medieproduktion och digitalt skapande, i kombination med en tydlig spets mot webben och Front End. Du erbjudas möjligheter till certifiering inom Adobe.

Inriktning Musik

Med datorn som huvudinstrument lär du dig producera digital musik. Vi tillämpar inga antagningsprov utan du söker via dina betyg som övriga utbildningar. Vi kommer lära dig allt du behöver för din musikproduktion så länge du har ett brinnande intresse för musik.

Kontakt
Rektor

Victor Drevenstam
076 – 109 80 71
victor.drevenstam@ntig.se

Studie- och yrkesvägledare

Selina Hedin
054 – 14 62 47
selinda.hedin@ntig.se

Elvis

Elvis Tingberg

Innan jag började på NTI gymnasiet så fick jag under våren en personlig inbjudan till en VIP kväll där jag fick möjlighet att träffa och prata med skolans lärare. Den känslan jag fick då av lärarna stämmer med vad jag upplever nu när jag går på skolan. De känns som mer än bara lärare. Utanför skolan så behöver jag inte ägna mig åt tråkigt skolarbete utan nu gör jag enbart de roliga sakerna hemma som att producera och spela in musik som även ingår i mina studier. Den musiken jag gillar är Punk och Metall. Jag har ingen aning om vad jag ska göra efter gymnasiet, men det skulle vara roligt om jag fick arbeta med eget musikskapande eller andra artister. Jag har inte gått länge på NTI gymnasiet, men jag känner verkligen att jag hamnat i bästa klassen, på bästa linjen som finns på bästa skolan.

Bilder

Om Gymnasieforum

Gymnasieforum är Värmlands största gymnasiemässa där kommunala och fristående gymnasieskolor från Karlstad och Forshaga är samlade på ett och samma ställe. En samlingsplats för dig som elev att kunna besöka alla skolor, både digitalt och fysiskt – allt för att underlätta ditt gymnasieval.