TBS – Försäljning & service

Försäljning- och serviceprogrammet

Commerce Program

Vill du bli framtidens toppsäljare? Tycker du om kundkontakt och vill du ha möjlighet att påverka din egen lön? Har du en affärsidé som du vill förverkliga? Oavsett om du har intresse av att starta ett eget företag, jobba i en butik, eller kanske till och med har ambitioner att bli en internationell säljare utomlands, är Commerce Program det rätta valet. En säljutbildning är alltid oerhört värdefull och något som alla företag ser som en merit.

Läs mer om Commerce Program på vår webbplats.

Kontakt
Rektor

Jan Setterberg
072 – 219 56 58
jan.setterberg@tbschool.se

Kommunikatör

Saga Wåke
070 – 341 18 77
saga.wake@affarsgymnasiet.se

Alva Rundqvist

Varför sökte du TBS?

Jag sökte hit för att det kändes som att TBS erbjöd något nytt. Man får ett seriösare intryck av den här skolan med lokalerna som känns som ett kontor, konceptet och entreprenörskapet som ekar i lokalerna. Samtidigt är skolan liten och samanhållningen är jättebra i klasserna och mellan klasserna.

Vad är det bästa med handelsprogrammet på Thoren Business School?

Man utvecklas väldigt bra kunskapsmässigt men även den personliga utvecklingen är enorm. Vi jobbar mycket i grupp vilket stärker oss som personer och lär oss hur man jobbar som ett team. På handelsprogrammet här blir man väldigt bra förberedd för de utmaningar som väntar efter studenten.

Har du något exempel på något roligt ni får göra på handelsprogrammet?

Nu i trean har vi ett projekt i alla våra handelskurser där vi driver ett klasskooperativ. Det innebär att vi tillsammans i klassen driver ett företag tillsammans. Denna uppgift är en väldigt stor del av hela årskurs tre då det är väldigt mycket moment kring att driva ett större företag.

Bilder

Om Gymnasieforum

Gymnasieforum är Värmlands största gymnasiemässa där kommunala och fristående gymnasieskolor från Karlstad och Forshaga är samlade på ett och samma ställe. En samlingsplats för dig som elev att kunna besöka alla skolor, både digitalt och fysiskt – allt för att underlätta ditt gymnasieval.