TBS – Samhällsvetenskapsprogrammet

Samhällsvetenskapsprogrammet

Communication Program

Har du ett intresse för kommunikation? Vill du lära dig mer om psykologi? Eller känner du för att göra skillnad i samhället? Communication Program är ett bra val eftersom du får en bred grund och därmed många valmöjligheter efter studenten.

Har du en kreativ attityd kan du välja medieinriktningen som sätter dina sinnen och din problemlösningsförmåga på prov med fokus på bilder, texter och grafisk formgivning.

Är du mer intresserad av ledarskap, kommunikation och människor kan du välja beteendevetenskap som profil. Möjligheterna är många.

Läs mer om Communication Program på vår webbplats.

Kontakt
Rektor

Jan Setterberg
072 – 219 56 58
jan.setterberg@tbschool.se

Kommunikatör

Saga Wåke
070 – 341 18 77
saga.wake@affarsgymnasiet.se

Loviza

Loviza Karlberg

Varför sökte du skolan?

Jag sökte skolan för att jag ville ha en mindre skola med en familjär känsla, där alla är närmre varandra. Efter snart tre år kan jag säga att jag absolut fick det jag sökte skolan för.

Hur är lärarna?

Lärarna är jättebra! Alla är så trevliga och vi har det roligt och utvecklas tillsammans. Även de lärare man inte har i något ämne känner man. Man känner sig alltid sedd.

Vad är det bästa med Thoren Business School Karlstad?

Schemat är bra och man hinner med allt under skoltid om man bestämmer sig för det. Det är bra kommunikation mellan lärarna så att alla prov och inlämningsuppgifter inte kommer på en gång. Vi har även coachtid som är inlagd tid i schemat ifall att man har något arbete kvar eller vill plugga inför ett prov.

Bilder

Om Gymnasieforum

Gymnasieforum är Värmlands största gymnasiemässa där kommunala och fristående gymnasieskolor från Karlstad och Forshaga är samlade på ett och samma ställe. En samlingsplats för dig som elev att kunna besöka alla skolor, både digitalt och fysiskt – allt för att underlätta ditt gymnasieval.