Om skolan

DBGY Karlstad
Hösten 2023 öppnar Drottning Blankas Gymnasieskola i Karlstad! Här hittar du både praktiska och en teoretisk utbildning.

Nära 30 skolor i Sverige
Drottning Blankas Gymnasieskolor ligger utspritt över landet från Malmö i söder till Sundsvall i norr.

Det är viktigt för oss att det går bra för dig!
Vi värnar om relationer och är övertygade om att engagemang är nyckeln till en bättre värld. Det personliga engagemanget vi har kring din framgång och ditt välmående är viktigast och det visar vi bland annat genom vår unika utbildning i resiliens. Det betyder att du blir utbildad i att hantera motgångar i vardagen, vilket stärker ditt välbefinnande.

Våra profiler – ditt färdiga gymnasiepaket
Alla våra utbildningar är toppade med spännande profiler, vilket ger dig möjlighet att även ta tillvara på ditt intresse under gymnasietiden. Att vi har “profiler” innebär att vi har satt samman ett färdigt gymnasiepaket för dig. Du väljer alltid ett nationellt program och inriktning i första hand men en del av utbildningen är byggd på ett särskilt område, som till exempel Frisör eller Kriminologi.

Kontakt
Skolchef

Jens Levin
0727-45 50 58
jens.levin@academedia.se

Om Gymnasieforum

Gymnasieforum är Värmlands största gymnasiemässa där kommunala och fristående gymnasieskolor från Karlstad och Forshaga är samlade på ett och samma ställe. En samlingsplats för dig som elev att kunna besöka alla skolor, både digitalt och fysiskt – allt för att underlätta ditt gymnasieval.