Nobelgymnasiet
Öppet hus
oktober 26 2023
Nobelgymnasiet
november 11 2023
Nobelgymnasiet
januari 17 2024
Nobelgymnasiet
april 24 2024
Nobelgymnasiet
Om skolan

Välkommen till Nobelgymnasiet – Värmlands största yrkesgymnasium! Här blir du anställningsbar, högskoleklar och oslagbar. Oavsett om du letar efter en snabb väg till jobb eller bestämmer dig för att läsa vidare senare i livet står dörrarna öppna för dig. Vi är en skola med yrkeskompetenser på hög nivå, den senast utrustningen och ett nära samarbete med yrkesbranschen.

10 goda vanor för din skull

Det är viktigt för oss att du som elev mår bra, och det är viktigt för oss att du förstår vad du behöver för att må bra. Därför fokuserar Karlstads kommunala gymnasieskolor på god hjärnhälsa i projektet 10 goda vanor.

Vi ser till att ge dig verktyg för att kunna göra positiva val, nå goda studieresultat och få ökad möjlighet till inflytande över ditt eget liv. Ett hållbart lärande helt enkelt.

Vällagad mat varje dag

På våra kommunala gymnasieskolor erbjuds det tre maträtter varje dag varav en är vegetarisk. Förutom tre maträtter finns en näringsrik salladsbuffé, mjukt och hårt bröd, ekologisk mjölk och vatten. Självklart är skollunchen gratis för dig som gymnasieelev.

Om Gymnasieforum

Gymnasieforum är Värmlands största gymnasiemässa där kommunala och fristående gymnasieskolor från Karlstad och Forshaga är samlade på ett och samma ställe. En samlingsplats för dig som elev att kunna besöka alla skolor, både digitalt och fysiskt – allt för att underlätta ditt gymnasieval.