NTI
Öppet hus
oktober 19 2023
NTI Gymnasiet
oktober 21 2023
NTI Gymnasiet
januari 25 2024
NTI Gymnasiet
Om skolan

NTI Gymnasiet Karlstad är alternativet för dig som söker en IT-profilerad gymnasieutbildning. Men vi är mer än bara ett gymnasieval – vår undervisning är framtiden! Aldrig tidigare har efterfrågan på kunskap inom IT varit så stor och vårt pedagogiska arbetssätt matchar de krav och förväntningar på kompetens som universitet och näringsliv ställer. Vi bedriver dessutom ett målinriktat elevhälsoarbete. Vi fångar upp elever på ett tidigt stadium och arbetar med extra anpassningar för att alla ska få förutsättningar att klara målen. Allt detta 750 meter från centralstationen.

Vår ambition är att vara det ledande gymnasiet i Värmland inom tech, science, webb och IT. Hos oss är ny teknik öppen och tillgänglig för alla elever. Vi har helt nya lokaler som är uppdaterade för att matcha vår vision om att bli den ledande gymnasieskolan inom TECH. Hos oss finns ett makerspace, esportsal och VR-studio som ständigt utvecklas. I kombination med att vår skola växer och vår satsning på den tekniska utvecklingen har vi valt att lägga stort fokus på att behålla vår familjära atmosfär.

Kontakt
Rektor

Victor Drevenstam
076 – 109 80 71
victor.drevenstam@ntig.se

Studie- och yrkesvägledare

Selina Hedin
054 – 14 62 47
selinda.hedin@ntig.se

Om Gymnasieforum

Gymnasieforum är Värmlands största gymnasiemässa där kommunala och fristående gymnasieskolor från Karlstad och Forshaga är samlade på ett och samma ställe. En samlingsplats för dig som elev att kunna besöka alla skolor, både digitalt och fysiskt – allt för att underlätta ditt gymnasieval.