REAL-gymnasiet
Öppet hus
oktober 21 2023
Realgymnasiet
oktober 25 2023
Realgymnasiet
januari 17 2024
Realgymnasiet
januari 20 2024
Realgymnasiet
Våra gymnasieprogram
Om skolan

På vår skola använder vi det du tycker är roligt som en genväg till kunskap och färdigheter. Vi vet att det går så mycket lättare att lära sig nya saker när man har roligt. På vår skola kan man läsa utbildningarna Hund, Ridning, Trav, Sällskapsdjur & Djursjukvård och Naturturism. I nuläget har vi 30 elever på skolan.

Vi finns för dig som vill utbilda dig inom ditt personliga intresse och ha möjlighet att omvandla det till en framtida yrkeskarriär. Här får du lära tillsammans med andra – klasskompisar, lärare och yrkesaktiva – som delar dina intressen. Våra utbildningar grundar sig i verkligheten och bygger på verkliga, uttalade behov i svenska tillväxtbranscher. De genomförs i nära samarbete med de bästa inom varje bransch, på så sätt kan vi alltid möta nya krav som ställs och du som elev får uppleva det riktiga arbetslivet redan under skoltiden.

Kontakt
E-post

karlstad@realgymnasiet.se

Kommunikatör

Anita Axelsson
073 – 094 56 61
anita.axelsson@realgymnasiet.se

Rektor

Roger Engström
073 – 780 48 31
roger.engstrom@realgymnasiet.se

Om Gymnasieforum

Gymnasieforum är Värmlands största gymnasiemässa där kommunala och fristående gymnasieskolor från Karlstad och Forshaga är samlade på ett och samma ställe. En samlingsplats för dig som elev att kunna besöka alla skolor, både digitalt och fysiskt – allt för att underlätta ditt gymnasieval.