Tingvallagymnasiet
Öppet hus
oktober 26 2023
Tingvallagymnasiet
november 11 2023
Tingvallagymnasiet
januari 17 2024
Tingvallagymnasiet
april 24 2024
Tingvallagymnasiet
Om skolan

Välkommen till Tingvallagymnasiet – en plats att växa på!

Det bästa med Tingvallagymnasiet är eleverna och de olika programmen som finns på skolan. Vi är den enda kommunala gymnasieskolan i Karlstad som har både studieförberedande och yrkesförbere­dande program vilket ger skolan en härlig karaktär. Olikheterna är en styrka eftersom alla behövs för att bygga ett fungerade samhälle.

Tingvallagymnasiet har en tradition av kunskap och lärande i centrum, men det är också viktigt för oss att du trivs. Därför är vi alla tillsammans med och skapar en skolmiljö där du ska känna dig trygg och respekterad för den du är.

På skolan finns ett studiecenter där du och dina kamrater kan sitta och plugga tillsammans i en trevlig miljö. Vårt studiecenter är en mix av tradition och kultur samtidigt som du har tillgång till modern teknik.

Under din utbildning kommer du att utvecklas som människa oavsett om du går ett studieförberedande eller ett yrkesförberedande program. Du får nya vänner, nya kunskaper och nya erfarenheter.

Kontakt
E-post

Tingvallagymnasiet@karlstad.se

Adress

Tingvallagymnasiet
Tingvallagatan 6
65224 Karlstad

Telefon

054 – 540 1650

Om Gymnasieforum

Gymnasieforum är Värmlands största gymnasiemässa där kommunala och fristående gymnasieskolor från Karlstad och Forshaga är samlade på ett och samma ställe. En samlingsplats för dig som elev att kunna besöka alla skolor, både digitalt och fysiskt – allt för att underlätta ditt gymnasieval.