TBS Ekonomiprogrammet

Ekonomiprogrammet

Business Program

Ser du dig själv som framtidens affärsman eller affärskvinna? Vill du bli diplomerad gymnasieekonom? Är du kreativ och vill skapa reklam, eller är kanske advokat ditt drömyrke? Då är Business Program helt rätt val. Du kan välja flera olika inriktningar utifrån ditt intresse, kombinera det med valbara kurser och skapa en profil som är stark både på arbetsmarknaden och för vidare studier på universitet och handelshögskolor i Sverige eller internationellt.

Läs mer om Business Program på vår webbplats.

Kontakt
Rektor

Jan Setterberg
072 – 219 56 58
jan.setterberg@tbschool.se

Kommunikatör

Saga Wåke
070 – 341 18 77
saga.wake@affarsgymnasiet.se

Engla

Engla Lancelon

Jag sökte för att jag fick ett väldigt bra intryck på öppet hus så jag rekommenderar starkt att komma hit och kolla när vi har dessa. Det kändes som en väldigt trygg miljö, jag gillade business-tänket och kände att jag skulle vara bra förberedd för framtiden om jag gick här.

Vad är det bästa med konceptet?

Jag tycker att det bästa är att vi får ha praktik även fast vi går högskoleförberedande program. Vi får en bred bild av hur arbetslivet fungerar och vi får chansen att tidigt ta med oss kunskaperna från skolan in i arbetslivet. Jag har gjort min APL (praktik) på många olika ställen med fokus inom administrativt och ekonomiskt arbete, bland annat Handelsbanken och Fastighetsbyrån.

Varför ska man söka till Thoren Business School?

Lärarna är otroliga och kämpar tillsammans med oss elever för att vi ska uppnå våra mål oavsett hur stora eller små de är. Sedan har våra lokaler blivit superfräscha med bland annat en ny matsal.
Vad ska du göra efter studenten?
Efter studenten är planen att plugga till civilekonom.

Bilder

Om Gymnasieforum

Gymnasieforum är Värmlands största gymnasiemässa där kommunala och fristående gymnasieskolor från Karlstad och Forshaga är samlade på ett och samma ställe. En samlingsplats för dig som elev att kunna besöka alla skolor, både digitalt och fysiskt – allt för att underlätta ditt gymnasieval.